Matalassos viscoelàstics a Barcelona

Què és la viscoelàstica?

Els matalassos de viscoelàstica, anomenada també "d'efecte memòria" (en anglès, memory foam), estan fets d'escuma de poliuretà i altres productes addicionals que augmenten la seva viscositat i densitat. Aquest material reacciona amb la calor corporal, de manera que s'adapta al cos en pocs minuts. En refredar torna a recuperar la seva forma original. Els que dormen en matalassos viscoelàstics aprecien la sensació de "abraçada" que brinden. Com en el cas del làtex, aquesta qualitat és valorada per persones que pateixen malalties o dolències musculars, articulars o òssies, com dolors d'esquena, ja que troben l'alineació postural adequada i un alleugeriment del dolor.

Els matalassos de viscoelàstica de MATINER Natural-Descans

A MATINER Natural-Descans fabriquem matalassos viscoelàstics que combinen escumes tècniques de la major qualitat amb capes de polifoam DTX®, biovisco o HR (escuma d'alta resiliència) per donar-los una major densitat i elasticitat i encoixinats amb teixits exclusius que actuen com a aïllants de la calor.

Els avantatges dels matalassos d'escuma viscoelàstica

Alleugen la pressió

Són més ferms

Són ergonòmics

Són termoregulables

Són antibacterians

Són transpirables

A qui li pot convenir un matalàs viscoelàstic?

Persones que dormen de costat

Els matalassos d'escuma viscoelàstica donen suport a la corba natural del cos, ja que permet que s'enfonsin els malucs i les espatlles, proporcionant un punt de pressió superior a la mitjana i alleugeriment del mal d'esquena.

Persones que pesen poc

Les persones que pesen poc sentiran més comoditat amb un matalàs que s'enganxa al seu cos que les persones que pesen molt, perquè no experimentaran sensació d’"enfonsament".

Persones fredoliques o amb problemes articulars

Els matalassos viscoelàstics retenen la calor en embolicar el cos, per la qual cosa són especialment apreciats per les persones fredoliques o amb lesions que requereixen calor, com les articulars.

Persones que dormen acompanyades

Les persones amb son lleuger que comparteixen llit amb un company o mascota, i se solen despertar amb facilitat amb els moviments de l'altre, podran aprofitar la independència dels dorments que proporciona aquest tipus de matalàs.

Persones que es mouen molt

A més de proporcionar independència dels dorments quan es comparteix el llit amb una altra persona que es mou molt, els matalassos d'escuma viscoelàstica també redueixen el moviment propi, en embolicar el cos, proporcionant un somni continu i reparador.

© MATINER és una marca d¡Espumalia, SL · Tots els drets reservats · 2024 · Avís legal · Política de privacitat