Matalassos per a llars d’infants a Barcelona

Matalassos que procuren un descans reparador dels més petits

El sector de la puericultura i l'educació preescolar sol contemplar espais de descans als nens, i perquè aquest descans sigui el més reparador possible els matalassos per a aquests col·lectius han de tenir la fermesa adequada per afavorir una correcta alineació de la columna vertebral, adaptar-se a la majoria d'hàbits de son i alhora ser el més confortables possible.

Fabricants de matalassos per a guarderies i puericultura a Barcelona

A MATINER Natural-Descans som especialistes en fabricació de matalassos per a llars d’infants i puericultura a Barcelona, ja siguin de bressol o per usar amb somiers o a terra, fets amb materials de la millor qualitat del mercat, amb les màximes prestacions de durabilitat, comoditat i amb diferents gruixos i graus de fermesa, amb teixits suaus, antibacteris, fàcilment desenfundables i rentables, que actuen com a barrera de líquids i amb tractament ignífug obligatori per normativa en espais públics.

Comandes a mida de les necessitats de cada llar d'infants

A MATINER Natural-Descans ens agrada atendre les necessitats específiques de cadascun dels nostres clients, siguin les que siguin. siguin les que siguin, per això ens trien tant per a comandes grans, que podem atendre amb celeritat i qualitat i amb la màxima relació qualitat-preu, com per demanda menor. A més, també fabriquem productes a la carta, segons els requisits de cada client i ús.

Demana'ns informació

Què han d'oferir els matalassos per a escoles bressol i puericultura?

  • Suport: han de proporcionar suport al creixement de la columna vertebral i certa fermesa sense enfonsament, per mantenir la seva esquena alineada correctament.
  • Transpirabilitat: alguns nens suen mentre dormen i, per tant, els matalassos han de ser transpirables i afavorir l'absorció de la humitat.
  • Seguretat: los materiales naturales, sin tóxicos, antibacterias y antiácaros, son la mejor opción para que los pequeños no respiren toxinas, ácaros del polvo o bacterias.
  • Longevitat: a les escoles bressol dormen molts nens cada any, de manera que els matalassos han de ser durables, antiàcars.
  • Facilitat de neteja els matalassos per a nens petits solen tacar-se amb facilitat, de manera que han de ser fàcilment desenfundables i rentables.

Quines propietats tenen els matalassos per a llars d'infants i puericultura de MATINER Natural-Descans?

Fermesa

Transpirabilitat

Antiàcars

Barrera de líquids

Àmplia selecció de productes per a llars d’infants i puericultura a Barcelona

A MATINER Natural-Descans, a més de matalassos d'altes prestacions per a escoles bressol i puericultura oferim altres productes, com coixins, fundes, somiers i altres accessoris, pensats i fabricats exclusivament per a les necessitats del sector.

Demana'ns informació

© MATINER és una marca d¡Espumalia, SL · Tots els drets reservats · 2023 · Avís legal · Política de privacitat