Matalassos a mida a Barcelona

Experts en matalassos per a necessitats específiques

A MATINER Natural-Descans ens agrada atendre totes aquelles persones i col·lectius que tenen necessitats específiques. Per això oferim el servei de disseny i fabricació de matalassos a mida ideals per a botigues especialitzades, hotels d'alta gamma i dissenyadors d'interiors que volen oferir productes exclusius. Oferim matalassos d'amples, llargs i altures (així com formes) personalitzades, combinacions de materials en el nucli i el encoixinat totalment a mida i una àmplia gamma de teixits, amb els més elevats estàndards de qualitat del mercat.

Dormir com a casa a qualsevol lloc

Tenir una bona experiència de son a vaixells, trens, furgonetes o autocaravanes és possible si es compta amb el matalàs adequat. A MATINER Natural-Descans tenim una àmplia experiència fabricant matalassos de gran qualitat a mida, amb els millors materials del mercat, incloent matalassos plegables o per mòduls.

Els nostres clients ens confien els seus matalassos a mida a Barcelona perquè...

Som fabricants de proximitat

Amb MATINER Natural-Descans tindràs la seguretat de comprar matalassos fabricats molt a prop teu, totalment garantits, i de comptar amb un equip dedicat a atendre't.

Fem comandes a mida

Oferim matalassos totalment a mida, amb formes, alts, amples i llargs personalitzats i àmplia gamma de teixits a escollir (o a proporcionar per part del client), sense comanda mínima.

Oferim la major qualitat

Treballem amb les millors matèries primeres del mercat i procediments de fabricació amb els majors estàndards i garanties de qualitat i seguretat, innovant contínuament.

Fem servir materials naturals

Fem servir materials naturals com el làtex orgànic o les escumes tècniques i viscoelàstica d'alta qualitat fabricades amb procediments respectuosos amb el medi ambient.

Matalassos per a vaixells

Fabriquem a mà matalassos fets especialment per a embarcacions de tot tipus (llanxes a motor, vaixells estrets, vaixells canals, iots, creuers, etc.), resistents a la humitat, sense renunciar al confort i a la durabilitat de les millors combinacions de materials del mercat (escuma, viscoelàstica, làtex, etc.), i fets a mida i amb la forma exacta de l'espai de què es disposi, incloent formes poligonals, arrodonides, etc.

Matalassos per a furgonetes

Camperitzar una furgoneta és una manera econòmica i divertida de viatjar. No obstant això, la manca d'espai en elles pot moure a molta gent a optar per matalassos plegables de baixa qualitat. A MATINER Natural-Descans fabricar matalassos per camperizacions totalment a mida i amb els millors materials del mercat, demostrant que la manca d'espai no necessàriament s'ha d'associar a un descans menys reparador.

Matalassos per a caravanes

Les caravanes i autocaravanes poden tenir molt més de llar si hi dormim com a casa. Per això fabriquem a mà matalassos completament a mida i amb la forma exacta de l'espai (amb cantonades tallades, formes asimètriques, etc.). Tot això, amb les millors matèries primeres en descans del mercat, per proporcionar el suport que necessita el cos durant un viatge i així alleujar la pressió i prevenir dolors en articulacions.

Altres matalassos especials

De vegades un matalàs a mida ens pot arribar a fer guanyar espai en una habitació amb una forma fora del comú, o ens permetrà donar ús a un preciós bressol rodó, o al llit dels nostres somnis. En MATINER Natural-Descans donem forma a tot el que puguis imaginar: fabricar matalassos rodons, amb les cantonades tallades, en forma de L..., i sempre amb les matèries primeres de més qualitat del mercat, que ens proporcionin el millor descans. No dubtis a preguntar-nos: si el podem dibuixar, el podem fabricar.

Necessites una proposta de matalàs a mida?

Contacta'ns!

© MATINER és una marca d¡Espumalia, SL · Tots els drets reservats · 2024 · Avís legal · Política de privacitat