Matalassos per a càmpings a Barcelona

Matalassos que ofereixen la millor reputació a un allotjament

En MATINER Natural-Descans tenim una àmplia experiència assortint allotjaments en càmpings, com a bungalows, mobile homes i tendes de campanya de luxe moblades, que volen oferir la millor experiència de descans i incidir positivament en la seva reputació. Disposem de línies de productes diferents segons els requisits de cada tipus d'allotjament sempre amb la millor qualitat-preu.

Fabricants de matalassos per a càmpings a Barcelona

En MATINER Natural-Descans som especialistes en fabricació de matalassos per a càmpings, amb una fermesa que resulta confortable per a tots els hàbits de somni, una densitat que els fa mantenir-se com a nous durant més temps, uns embuatats fàcils de netejar i amb tots els estàndards legals requerits per al seu ús en col·lectivitats (retardants de flama, materials antibacteris i antiàcars, etc.)

Els nostres productes per a allotjaments en càmpings

Som fabricadors de proximitat

Amb MATINER Natural-Descans tindràs la seguretat de comprar matalassos fabricats molt prop de tu, totalment garantits, i de comptar amb un equip expert dedicat a atendre't.

Fem encàrrecs a mesura

Oferim matalassos totalment a mida, amb formes, alts, amples i llargs personalitzats i una àmplia gamma de teixits a triar (o a suplir per part del client), sense comanda mínima.

Oferim la millor qualitat

Treballem amb les millors matèries primeres del mercat i procediments de fabricació amb els majors estàndards i garanties de qualitat i seguretat, sotmetent-nos a una contínua innovació.

Prioritzem els materials naturals

Utilitzem materials ecològics com el làtex orgànic o les escumes tècniques i viscoelàstica biovisco d'alta qualitat fabricades amb procediments respectuosos amb el medi ambient.

Matalassos per a bungalows i mobile homes

La nostra gamma de matalassos Ike, Blue i Verónica són ideals per a bungalows tipus mobile home que ofereixen una solució d'allotjament econòmica sense renunciar a una qualitat de descans que els clients recordaran.

Tendes de campanya que són com un hotel

Unim esforços amb les empreses de càmping que treballen oferir experiències de valor afegit als seus clients, com allotjar-se en tendes de campanya de luxe. Oferim una línia de productes per a càmpings d'alta gamma a través de la nostra oferta de matalassos per a hotels.

Veure gamma de productes

Quines propietats tenen els matalassos per a càmpings de MATINER Natural-Descans?

Són més ferms

Són transpirables

Alleugen la pressió

Són hipoal·lergènics

Necessites una proposta de matalassos de càmping a la teva mida?

Contacta'ns!

© MATINER és una marca d¡Espumalia, SL · Tots els drets reservats · 2024 · Avís legal · Política de privacitat