Matalassos d’escuma a Barcelona

Què és l'escuma d'alta densitat?

L’escuma és un material que al sector del descans s'utilitza generalment per a la fabricació de matalassos d'alta densitat, és a dir, amb una elevada concentració d'escuma de poliuretà al nucli. A diferència dels matalassos d'escuma de fa anys, de menor durabilitat, avui aquest tipus de matalassos estan considerats d'última generació, en estar fabricats d'una forma completament diferent, i tenen com a principal avantatge una gran durabilitat, adaptabilitat al cos i fermesa que els fa ideals per a llits articulats com els utilitzats en aplicacions mèdiques, atès que no es deformen.

Els matalassos d'escuma d'alta qualitat de MATINER Natural-Descans

Els matalassos d'escuma de MATINER Natural-Descans estan fabricats amb escumes tècniques de la millor qualitat del mercat, per oferir unes immillorables prestacions, conservant-se durant molt més temps en la seva forma original. Aquestes escumes són higièniques, permetent la respiració dels teixits, aïllants, protegint de la calor i del fred, i a més aporten una gran elasticitat i confort. Oferim una àmplia gamma de densitats: densitat estàndard (D-ST), alta densitat (D-AD), densitat Densitex® (D-DTX®) i densitat d'alta resiliència (HR).

La clau està en la densitat

El que diferencia l’escumació d'alta qualitat com la que ofereixen els matalassos de MATINER Natural-Descans respecte de l'escuma tradicional és la seva densitat, és a dir, la quantitat d'escuma tècnica que hi ha al nucli. Una major densitat per si mateixa no confereix més fermesa, això depèn de com estiguin combinats els materials al nucli i a l’encoixinat, per això hi ha matalassos d'escuma que poden agradar a persones que aprecien la seva elasticitat i adaptabilitat sense enfonsament però prefereixen matalassos menys durs.

Els avantatges dels matalassos d'escuma

Alleugen la pressió

Tenen gran elasticitat

Tenen gran fermesa

Són transpirables

La importància d'un encoixinat de qualitat

Els matalassos d'escuma de MATINER Natural-Descans compten amb encoixinats en fibra, làtex o viscoelàstica, per proveir d'un major frescor, i alguns d'ells són desenfundables, de manera que es pugui rentar la funda quan sigui necessari, especialment a l'estiu.

© MATINER és una marca d¡Espumalia, SL · Tots els drets reservats · 2024 · Avís legal · Política de privacitat