Matalàs ortopèdic a Barcelona

Matalassos que procuren suport i comoditat

Un matalàs ortopèdic està específicament dissenyat per oferir una experiència de descans orientada a millorar el suport de l'esquena i les articulacions. Són indicats per:

Fabricants de matalassos per al sector ortopèdic

A MATINER Natural-Descans som fabricants d'un concepte de matalàs ortopèdic a Barcelona que ofereix alts nivells de suport, alleujament de pressió i confort, disponible en una gamma d'opcions que inclouen escuma viscoelàstica o làtex i diferents tecnologies per procurar diferents densitats. Els nostres matalassos són particularment beneficiosos per a aquells que tenen problemes d'esquena, cervicals, de les articulacions o circulatoris, però també per als que volen procurar una bona postura i reduir moviments durant el son.

Veure producte

Comandes a mida de les necessitats de cada client

A MATINER Natural-Descans ens agrada atendre les necessitats específiques de cadascun dels nostres clients, siguin les que siguin, per això ens trien tant botigues d'ortopèdia i residències per a comandes grans, que podem atendre amb celeritat i qualitat, com per demanda menor. A més, també fabriquem productes a la carta, segons els requisits de cada client i ús.

Demana'ns informació

Els avantatges d'un matalàs ortopèdic

 • Màxim suport

  La superfície d'un matalàs ortopèdic té una fermesa adequada per a una posició de son perfecta. Això evita el fet de donar voltes i voltes al llit i facilitarà un despertar amb sensació renovada.

 • Distribució de pes uniforme

  Un matalàs ortopèdic distribueix uniformement nostre pes corporal per evitar l'acumulació de punts de pressió, especialment en el coll, l'esquena, els malucs i els turmells..

 • Corregir l'alineació espinal

  Els matalassos ortopèdics asseguren l'alineació correcta de la columna i contribueixen a reduir moviment que provoca molèsties per ajudar a alleujar l'estrès vertebral i reduir el mal d'esquena.

 • Postura saludable

  Un matalàs ortopèdic ens ajuda a adoptar la postura correcta mentre dormim i a mantenir-la durant el son, promovent una circulació sanguínia més sana durant tota la nit.

Àmplia gamma de productes de descans per al sector de l'ortopèdia

A MATINER Natural-Descans som dissenyadors i fabricants de matalassos ortopèdics, però també d'altres tipus de productes de descans per a necessitats específiques, com coixins, fundes i somiers, incloent somiers articulats.

Saber-ne més

© MATINER és una marca d¡Espumalia, SL · Tots els drets reservats · 2023 · Avís legal · Política de privacitat