Matalassos per a nens a Barcelona

Matalassos que procuren suport i fermesa durant el creixement

Els nadons i posteriors etapes de la infància, més que qualsevol altre grup d'edat, necessiten un son reparador, tant a nivell físic com mental, mentre dormen. És durant el son que el seu cos (incloent els seus ossos, les seves hormones i l'estructura física del seu cervell) es desenvolupa més ràpidament. Per això, triar per als més petits un matalàs de qualitat que els ajudi en els reptes d'aquesta etapa és fonamental.

Matalassos per a nens "La Petita Lila" de MATINER Natural-Descans

A MATINER Natural-Descans som fabricants de matalassos per a nens a Barcelona que ofereixen als més petits alts nivells de suport, alleujament de pressió i confort. Són matalassos fabricats amb una àmplia gamma de materials que inclouen l'escuma, la viscoelàstica o el làtex i diferents tecnologies per procurar diferents densitats i fermeses (més dures quan són nadons, ja que el seu cos canvia de forma i de pes ràpidament i això pot provocar enfonsament, i més toves a mesura que es van fent grans). Alta protecció contra els bacteris i els àcars de la pols i gran impermeabilitat.

Si els nens descansen millor, els seus pares també

Tot i que els problemes de balanceig, inquietud i incomoditat al llit són inherents al procés de creixement de la majoria de nens, un matalàs d'alta qualitat i adaptat a les necessitats de cada etapa de la seva edat ofereix un major confort i per tant un son més profund i reparador. I això, ja se sap, farà dormir millor també als pares.

Què ha d'oferir un bon matalàs per a nens?

Els matalassos infantils com els que ofereix MATINER Natural-Descans han de procurar les prestacions necessàries per al seu desenvolupament i el seu confort, com:

 • Màxim suport

  Han de proporcionar superfície de suport al creixement de la columna vertebral, però també certa fermesa per no enfonsar-se quan augmentin de pes i per mantenir l'esquena alineada correctament.

 • Transpirabilitat i impermeabilitat

  Alguns nens suen mentre dormen i, per tant, han de ser transpirables i afavorir l'absorció de la humitat, i també poden orinar, per la qual cosa han d'actuar de barrera de líquids.

 • Seguretat

  L'ideal és que estiguin fabricats amb materials naturals, sense tòxics, antibacteris i antiàcars, perquè els petits no respirin toxines, àcars de la pols o bacteris.

 • Facilitat de neteja

  Els matalassos per a nens petits, com la seva roba, solen tacar-se amb facilitat, de manera que han de ser fàcilment desenfundables i fabricats amb materials rentables.

Àmplia gamma de productes de descans per a les diferents etapes de la infància

A MATINER Natural-Descans, a més de matalassos per a nens de diferents prestacions oferim altres productes, com coixins, fundes i altres accessoris, pensats i fabricats exclusivament per a les particularitats dels més petits.

Contactar

© MATINER és una marca d¡Espumalia, SL · Tots els drets reservats · 2023 · Avís legal · Política de privacitat