Matalassos per a caravana a mida a Barcelona

Equip d'especialistes dedicat a autocaravanes

A MATINER Natural-Descans disposem d'una línia de fabricació específica per a llits de caravana, enfocada tant a particulars com a majoristes (empreses de venda i lloguer), fruit de molts anys d'experiència en matalassos fets a mida. Ens basem en la premissa que dormir en un matalàs per a caravana no ha de comprometre la qualitat de la son, que és fonamental després d'un dia atrafegat de viatge o d'activitats vacacionals, i per això oferim la qualitat que caracteritza els nostres matalassos premium adaptada a les necessitats de cada espai.

Fabricació en qualsevol mida, material i forma

Els nostres especialistes analitzaran els requisits de cada espai, prenent mides o indicant al client com prendre-les. Pot ser necessari que el matalàs tingui una mida fora del que és habitual (més a 2 metres d'amplada o menys de 70 centímetres, per exemple), que el componguin diverses parts unides per cremalleres (en plecs) perquè s'ha de convertir en sofà, o que tinguin cantonades tallades o arrodonides. També tindran en compte els gustos del client quant a material, densitat, nivell de fermesa, etc.

Matalassos per a tot tipus de distribució de caravana

Modulars o plegables

Fabriquem matalassos per mòduls que es poden plegar per introduir-se en calaixos o per convertir-se en sofàs o taules de menjador, amb cremalleres si escau i desenfundables.

Amb cantonades tallades o arrodonides

Podem perfilar els matalassos perquè aprofitin millor l'espai, com donar-los forma trapezoïdal (ser més estrets a la meitat superior o inferior), tallar els cantons de forma arrodonida, rectes en biaix o en angle.

Amb amples especials

Podem adaptar l'amplada al que necessiti la caravana, amb matalassos més estrets que 70 cm i més amples que 200 cm sense plecs, depenent del lloc on vagin situats.

Els millors materials en matalassos per a autocaravana

Matalassos per a caravana d'escuma HR

Fa anys les caravanes no permetien un descans òptim perquè els matalassos estaven fets d'escumes de baixa qualitat, que no s'adaptaven al cos i es deformaven de seguida. Avui dia les escumes d'alta resiliència (HR) i d'alta densitat (per a més durabilitat) com Densitex® brinden suport a les zones del cos que ho necessiten (zona cervical i lumbar) i alleugen la pressió de punts com el cap i l'esquena. Es poden fabricar en qualsevol densitat i nivell de fermesa, i tallar en la forma que es vulgui.

Matalassos per a caravana de làtex

Una de les qualitats més apreciades del làtex és la transpirabilitat i la condició antibacteriana i antiàcars natural. Solen ser tous, però en combinació amb altres materials es pot assolir la fermesa desitjada. A més, poden ser 100% naturals i ecològics, per a aquells clients que valorin la traçabilitat dels productes que compren i/o ofereixen. El nostre matalàs Artes Natur, amb capes de làtex, llana i cotó 100% fet a mà és un dels més venuts per a caravanes.

Colchones para caravana de viscoelástica

Els nostres matalassos de viscoelàstica fan les delícies dels qui valoren l'anomenat “efecte abraçada” que proporciona aquest material, adaptant-se completament a la forma del cos en entrar aquest en contacte amb el material, i tornant a recuperar la seva forma original al cap d'uns minuts d'aixecar-se. Disposem d'opcions ecològiques com el biovisco i d'altes prestacions com el viscografè. Totes poden tallar-se, com en el cas del làtex i l'escuma, en qualsevol forma.

Comandes per a empreses de lloguer i venda de caravanes

Som proveïdors d'empreses que disposen d'un gran nombre de vehicles a assortir, ja siguin per a venda o per a lloguer, i sabem que oferir un bon producte a un preu competitiu els permet augmentar el nombre de clients satisfets. Per això:

Ens adaptem a comandes grans o petites sense comprometre la qualitat ni el preu, sense màxim ni mínim.

Disposem d'un ampli catàleg de materials i nivells de fermesa per satisfer les preferències de tota mena de dorments.

Els nostres productes compleixen la normativa aplicable quant a tractament ignífug i antibacterià.

Oferim una gamma d´alta densitat amb materials premium per procurar la màxima durabilitat del producte en perfecte estat.

Els nostres matalassos per a caravana també són fàcils de netejar, desenfundables, amb fundes específiques antiàcars i antiolors.

Productos de calidad para dormir como en un hotel

Sabem que els que viatgen en caravana ho fan perquè valoren tenir en la mesura del possible les comoditats de casa sense recórrer a un hotel, per la qual cosa els matalassos han de proporcionar el descans al qual estan acostumats, amb materials, densitats i nivell de fermesa del seu gust. Disposem de models amb capes de làtex o de viscoelàstica, HR o Densitex® amb diverses zones de descans perfectament adaptables a vehicles mòbils com caravanes i autocaravanes, amb fundes de la millor qualitat i, opcionalment, toppers per fer l'experiència de descans encara més luxosa.

MATINER Natural-Descans és el teu fabricant de confiança de matalassos per a caravana perquè:

Som fabricants de proximitat

La nostra proximitat i la nostra especialitat en matalassos per a caravana proporciona als nostres clients la tranquil·litat que tindran la millor alternativa per al seu vehicle i que tindran un equip a prop per solucionar qualsevol necessitat.

Fem matalassos totalment a mida

Prendrem les mides exactes de la teva caravana i t'assessorarem sobre la millor opció, segons la distribució, adaptant-nos a qualsevol mida, forma, gruix, etc., així com a les teves preferències en teixits i materials per al nucli.

Oferim la major qualitat

Treballem amb les millors escumes de poliuretà (viscoelàstica, entre d'altres) i làtex del mercat, donant prioritat a les més sostenibles, així com els processos de fabricació amb els estàndards més elevats i garanties de qualitat i seguretat.

Necessites un matalàs per a caravana? Contacta'ns!

Soluciona qualsevol dubte o demana'ns pressupost personalitzat parlant-nos dels teus requisits i ens posarem en contacte amb tu.

Contactar

© MATINER és una marca d¡Espumalia, SL · Tots els drets reservats · 2023 · Avís legal · Política de privacitat