Matalassos per a hospitals i residències a Barcelona

Matalassos que fan més fàcil la convalescència a l'hospital

Els matalassos per a hospitals han de tenir una fermesa orientada a alleujar la pressió que evitarà possibles úlceres i altres afeccions per romandre sobre ells durant un període de temps que pot arribar a ser llarg. A més, cal que estiguin fets de materials d'alta qualitat, durables i confortables, resistents a la humitat, a la brutícia, als àcars i als bacteris, per ajudar els pacients a tenir la millor estada possible.

Fabricants de matalassos per a hospitals a Barcelona

A MATINER Natural-Descans som especialistes en fabricació de matalassos per a hospitals a Barcelona, fets d'escuma amb viscoelàstica d'alta qualitat, durables, confortables i ferms, que tenen un major suport i ajuden a alleujar la pressió, òbviament aptes per a llits articulats ja que hi ha l'opció de fer el nucli perfilat. Són altament rentables, transpirables, impermeables i amb teixit ignífug, obligatori per normativa en espais públics.

El nostre matalàs per a hospitals de viscoelàstica amb teixit Lídia

El matalàs residencial de viscoelàstica amb teixit Lídia és impermeable i transpirable, antibacteris i antiàcars, amb tractament ignífug, desenfundable i rentable a màquina fins 30ºC. La seva composició amb Densitex® alleuja la pressió dels ossos i les articulacions.

Veure producte

Comandes a mida de les necessitats de cada hospital

A MATINER Natural-Descans ens agrada atendre les necessitats específiques de cadascun dels nostres clients, siguin les que siguin, per això ens trien tant per a comandes grans, que podem atendre amb celeritat i qualitat, com per demanda menor. A més, també fabriquem productes a la carta, segons els requisits de cada client i ús.

Demana'ns informació

Quines propietats tenen els matalassos per a hospitals i residències de MATINER Natural-Descans?

Són més ferms

Alleugen la pressió

Són antibacterians

Són transpirables

Són hipoalergènics

Actuen de barrera de líquids

Són ergonòmics

Es poden articular

Extensa gamma de productes per a hospitals i residències

A MATINER Natural-Descans, a més de matalassos d'altes prestacions per a hospitals oferim altres productes residencials, com coixins, fundes i somiers (inclosos somiers articulats), pensats i fabricats exclusivament per a les necessitats del sector.

Demana'ns informació

© MATINER és una marca d¡Espumalia, SL · Tots els drets reservats · 2023 · Avís legal · Política de privacitat