Matalassos de gamma ecològica

Matalassos per a un descans excel·lent amb menys empremta mediambiental

Que els millors hotels estiguin incorporant a les seves cartes de descans matalassos ecològics no és per casualitat. Aquests establiments viuen de la qualitat del descans que ofereixen i de connectar amb els desitjos i interessos dels consumidors, per la qual cosa comptar amb productes que produeixin una mínima petjada al medi ambient és la millor manera de proporcionar un somni de cinc estrelles i a la vegada donar resposta a la creixent consciència mediambiental a la societat. A MATINER Natural-Descans estem treballant per oferir uns productes cada cop més ecològics i sostenibles per aconseguir que tant establiments hotelers com botigues de descans aconsegueixin aquest objectiu.

Necessites assessorament?

Contacta'ns!

Una nova generació de matalassos, més ecològics

Els nostres matalassos de la gamma ECOLIFE® estan fabricats amb una capa de Densitex®, una altra de viscoelàstica i una altra de HR tècnic extra-suau de 4 cm fabricada amb l'última tecnologia de mercat, ideal per a satisfer les preferències i necessitats de la majoria de dorments , proporcionant un suport específic per a la part inferior de l'esquena i les cervicals i reduint la pressió acumulada en malucs i espatlles. La viscoelàstica, a més, ajuda a minimitzar la transferència de moviment per permetre que els hostes que dormen acompanyats no tinguin interferències en el seu somni.

La funda està teixida amb fibres sostenibles com el cotó ecològic i el polièster reciclat, entre d'altres. Hem unit esforços amb la marca ECOLIFE® de Belda Lloréns, pioners en la fabricació de fils amb una petjada climàtica pràcticament nul·la, i estem treballant perquè els nostres processos de fabricació siguin cada cop més sostenibles. Junts garantim que el procés d'economia circular sigui transparent i traçable.

Els beneficis per al planeta de les fibres ecològiques i reciclades

Les fibres utilitzades als matalassos de la gamma ECOLIFE® contribueixen a una economia i un món més sostenible per a les noves generacions. Per això adquirint els matalassos d'aquesta gamma formen part del moviment que permet, en un any:

Proporcionar milions de metres quadrats de superfície no cultivada

Estalviar milions de litres d'aigua

Evitar milions de quilos de residus tèxtils

Estalviar milions d'ampolles de polietilè

Estalviar milions de quilos d'estalvi en emissions de CO2

Comandes per a allotjaments a mida, sense mínim

A MATINER Natural-Descans ens agrada atendre les necessitats específiques de cada allotjament, des d'hotels boutique o apartaments turístics amb unes poques habitacions exclusives fins a cadenes hoteleres amb milers de llits. Tenim una gran capacitat d'adaptació a grans i petits volums, de personalització de mides i de lliurament amb celeritat i qualitat. A més, també fabriquem productes a la carta, segons els requisits de cada client i ús.

Demana'ns informació

© MATINER és una marca d¡Espumalia, SL · Tots els drets reservats · 2023 · Avís legal · Política de privacitat