Matalassos per a furgoneta camper a mida a Barcelona

Matalassos per a un descans reparador estiguem on estiguem

Camperitzar, és a dir, convertir una furgoneta en caravana com a forma de viatjar, està a l'última moda. Com a especialistes en descans, a MATINER-Natural Descans portem molts anys contribuint que l'experiència de viatge sigui inigualable amb els nostres matalassos per a camper a Barcelona. No hem d'oblidar que, més enllà de la creativitat de cadascú a l'hora de dissenyar i distribuir els espais a la furgoneta, la funció principal que compleix és la de poder dormir a qualsevol lloc durant dies, de manera que el llit i el descans que proporciona han de ser els protagonistes del conjunt, i això és una cosa que és difícil d'aconseguir amb matalassos plegables estàndard.

Ens adaptem a qualsevol mesura i forma d'espai en furgoneta camper

Disposem d'un equip de treball exclusiu dedicat a matalassos per a camper totalment a mida, sigui partint de formes convencionals o especials, per a qualsevol marca i model de vehicle, adaptant-nos a les distribucions més imaginatives, i també, com sempre, atenent les preferències i hàbits de cada dorment, amb els nostres materials i processos de fabricació més exigents. Perquè un viatge en camper serà més inoblidable si tenim un somni reparador cada nit com el tenim a casa.

Proporcionem un somni reparador sigui quina sigui la disponibilitat d'espai

Amb la recomanació que els nostres clients es decantin a la seva furgoneta pel tipus de matalàs que a casa els ofereixi un millor descans, oferim matalassos per a camper d'escumes tècniques, viscoelàstica i làtex 100% de la millor qualitat, que fan que la manca d'espai no sigui un inconvenient per dormir bé.

Els millors materials en matalassos per a furgoneta camper

Matalassos per a furgoneta camper de viscoelàstica

A diferència dels matalassos d'escuma de fa més d'una dècada, les escumes actuals brinden una gran adaptabilitat al cos sense deformar-se, alleugerint punts de pressió i proporcionant la fermesa necessària per a un bon descans. A més són transpirables i protegeixen de la calor i de fred, un avantatge molt apreciat entre els que viatgen amb furgoneta a climes molt variats. Oferim una àmplia gamma de densitats i fermeses segons necessitats i preferències del client.

Matalassos per a furgoneta camper de viscoelàstica

Cada vegada són més els clients que es decanten per matalassos d'escuma viscoelàstica per a la seva camper. Com les escumes de poliuretà estàndard permeten qualsevol forma i mida, i són apreciades pels qui pateixen malalties musculars o òssies com mal d'esquena, de cervicals o de lumbars pel seu "efecte abraçada", proporcionant independència dels dorments fins i tot en mides reduïdes. Els que tenen un matalàs viscoelàstic a casa poden gaudir del mateix descans a la seva furgoneta.

Matalassos per a furgoneta camper de làtex

A MATINER Natural-Descans disposem d'una àmplia gamma d'escumes de làtex (naturals, ecològiques...) així com de combinacions de capes amb aquest material (incloent el làtex 100%) per fabricar matalassos per a camper prou tous però amb la fermesa suficient per proporcionar suport a l'esquena i fins i tot amb diferents zones de descans com ofereixen els de viscoelàstica, gràcies als nostres dissenys i processos de fabricació més innovadors, amb encoixinats exclusius de la nostra marca.

MATINER Natural-Descans és el teu fabricant de confiança de matalassos per a camper perquè:

Som fabricants de proximitat

La nostra proximitat i la nostra especialitat en matalassos per a camper proporciona als nostres clients la tranquil·litat que tindran la millor alternativa per a la seva camper i que tindran un equip a prop per solucionar qualsevol necessitat.

Fem matalassos totalment a mida

Prendrem les mesures exactes de la teva camper i t'assessorarem sobre la millor opció, segons la distribució, adaptant-nos a qualsevol mida, forma, gruix, etc., així com a les teves preferències en teixits i materials per al nucli.

Oferim la major qualitat

Treballem amb les millors escumes de poliuretà (viscoelàstica, entre d'altres) i làtex del mercat, donant prioritat a les més sostenibles, així com els processos de fabricació amb els més elevats estàndards i garanties de qualitat i seguretat.

Necessites un matalàs per a furgoneta camper? Contacta'ns!

Contactar

© MATINER és una marca d¡Espumalia, SL · Tots els drets reservats · 2024 · Avís legal · Política de privacitat