Matalassos per a hotels a Barcelona

Matalassos que prioritzen un descans plaent als clients

Com a sector que centra la seva activitat en oferir un lloc on dormir, l'hoteler sempre procura que els seus hostes obtinguin el millor confort als seus llits. Un descans plaent millora l'experiència dels clients a l'allotjament i li confereix una major reputació. Per això, en la mesura del possible, els matalassos per a hotels han de ser aptes per als hàbits de son de la major part dels hostes. Han de ser satisfactoris pel que fa a fermesa, gruix, tipus de nucli, a més d'estar fets amb materials duradors i amb altes prestacions d'higiene.

Necessites assessorament?

Contacta'ns!

Fabricants de matalassos per a hotels a Barcelona

A MATINER Natural-Descans som especialistes en fabricació de matalassos per a hotels a Barcelona, fets amb diferents tipus de nuclis (làtex, viscoelàstic, escumes tècniques), sempre amb la màxima qualitat, durables, confortables i amb diferents gruixos i graus de fermesa, amb teixits suaus, antibacterians i amb tractament ignífug obligatori per normativa en espais públics, a més dels millors acabats, que proporcionen una excel·lent experiència de descans.

Comandes a mida de les necessitats de cada hotel

A MATINER Natural-Descans ens agrada atendre les necessitats específiques de cadascun dels nostres clients, siguin les que siguin. Disposem de dues gammes diferents segons les exigències de cada hotel, la gamma estàndard i la gamma alta, amb les millors prestacions del mercat, sempre amb una immillorable relació qualitat-preu. Atenem tant a comandes grans, que podem atendre amb celeritat i qualitat, com a clients que necessiten una demanda menor. A més, també fabriquem productes a la carta, segons els requisits de cada client i ús.

Matalassos per a hotels d'alta gamma

Som dissenyadors i fabricants de matalassos per a hotels de 5 estrelles, que tenen un elevadíssim nivell d'exigència pel que fa a l'experiència de descans que volen oferir als seus clients, ja que és aquesta és la seva principal dedicació. Oferim matalassos amb els millors materials, pel que fa a quantitat, qualitat i ordre en el qual es combinen, processos de fabricació i acabats, fruit de la recerca i la innovació contínua.

Veure productes

Matalassos d'alta qualitat per a albergs

Som dissenyadors i fabricants de matalassos per a albergs, que necessiten proveir d'un bon descans i el màxim confort als seus hostes amb la millor qualitat preu. Oferim matalassos concebuts i fabricats per a ser còmodes, durables i higiènics, fàcils de mantenir i de netejar.y de limpiar.

Veure productes

Extensa gamma de productes per a hotels

A MATINER Natural-Descans, a més de matalassos d'altes prestacions per a hotels oferim altres productes, com coixins, fundes, somiers i lliteres, pensats i fabricats exclusivament per a les necessitats del sector.

© MATINER és una marca d¡Espumalia, SL · Tots els drets reservats · 2023 · Avís legal · Política de privacitat