Matalàs geriàtric a Barcelona

Matalassos que proporcionen una millor qualitat del son a la gent gran

Els problemes per agafar el son, el no poder dormir moltes hores seguides i les alteracions del son són més comuns entre la gent gran que entre qualsevol altre grup d'edat, cosa que es pot agreujar per afeccions mèdiques subjacents o la presa de medicaments que poden interrompre els patrons normals de son. No obstant això, la gent gran requereix la mateixa quantitat de son que la que és més jove, i un bon matalàs geriàtric pot ajudar-la a aconseguir-ho.

Fabricants de matalassos geriàtrics a Barcelona

A MATINER Natural-Descans tenim els millors matalassos per a gent gran, amb suficient fermesa per mantenir l'alineació neutral de la columna vertebral, contorns suficients per alleujar els punts de pressió (com talons, malucs i espatlles), sistemes antibacteris i per regular la temperatura corporal, i tractament ignífug obligatori per normativa en espais públics per al seu ús en residències. A més, les vores del matalàs fermes no solament evitaran que s'enfonsi i el faran més durador, sinó que també faran més fàcil l'entrada i la sortida del llit.

Veure producte

Comandes a mida de les necessitats de cada client

A MATINER Natural-Descans ens agrada atendre les necessitats específiques de cadascun dels nostres clients, siguin les que siguin, per això ens trien tant per a comandes grans, que podem atendre amb celeritat i qualitat, com per demanda menor. A més, també fabriquem productes a la carta, segons els requisits de cada client i ús.

Demana'ns informació

Quines propietats tenen un matalàs geriàtric comprat a MATINER Natural-Descans?

Són més ferms

Alleugen la pressió

Són antibacterians

Són transpirables

Són hipoalergènics

Actuen de barrera de líquids

Són ergonòmics

Es poden articular

Extensa gamma de productes per a residències geriàtriques

A MATINER Natural-Descans, a més de matalassos d'altes prestacions per a geriàtrics oferim altres productes residencials, com coixins, fundes i somiers (inclosos somiers articulats), pensats i fabricats exclusivament per a les necessitats del sector.

Veure productes

© MATINER és una marca d¡Espumalia, SL · Tots els drets reservats · 2023 · Avís legal · Política de privacitat