Matalassos d’alta gamma a Barcelona

Matalassos de luxe per a un descans de 5 estrelles

Els matalassos d'alta gamma són aquells fabricats amb les tecnologies més avançades i matèries primeres exclusives combinades de les formes més innovadores, que els fan més duradors, més confortables, termoregulables i fàcils de desenfundar, entre moltes altres prestacions. Reconeixerem a l'instant un matalàs d'alta gamma per la suavitat del seu teixit, l'exquisidesa del seu encoixinat, l'alleujament de la pressió i adaptabilitat sense enfonsament que notem a estirar-nos-hi a sobre i l'agradable de la seva temperatura.

Els matalassos d'alta gamma de MATINER Natural-Descans

A MATINER Natural-Descans fabriquem matalassos exclusius per als clients més exigents amb la qualitat del descans. Gràcies a materials innovadors i de procedència natural per al nucli com la biovisco combinada amb capes d’HR (alta resiliència) o el làtex 100% natural de fins a 21 cm de gruix, que proveeixen fins a 7 zones de descans, delicats encoixinats i acabats amb els teixits més sedosos, com el Velour, els nostres matalassos d'alta gamma ofereixen confort, adaptabilitat i resistència.

Matalassos d'alta gamma a mida

A MATINER Natural-Descans disposem d'una àmplia gamma dels millors materials per oferir les millors prestacions als matalassos per a hotels. Només fem servir materials naturals i tècniques de fabricació sostenibles per oferir els productes per al descans de més qualitat, per crear llits excepcionalment còmodes per a clients amb qualsevol hàbit de son. Per això els hotels que millor cuiden la reputació del seu allotjament ens fan arribar les seves necessitats perquè els oferim solucions de descans completament a mida.

Demana'ns informació

© MATINER és una marca d¡Espumalia, SL · Tots els drets reservats · 2024 · Avís legal · Política de privacitat