Matalassos de làtex a Barcelona

Què és el làtex?

El làtex és un material natural que prové de la saba de l'arbre del cautxú (Hevea brasiliensis), que té una elasticitat que permet que el matalàs s'ajusti agradablement a la forma del seu cos. Els que dormen en matalassos de làtex els noten molt suaus al primer contacte, i després senten que tornen a recuperar part de la seva forma a mesura que el cos s'assenta, proporcionant suport a totes les parts del cos, cosa que es coneix com a eliminació de l'espai negatiu. Això és especialment beneficiós per a les persones que pateixen dolències o malalties òssies o musculars, com dolors d'esquena, ja que troben l'alineació postural adequada i un alleugeriment del dolor.

Els matalassos de làtex de MATINER Natural-Descans

Els matalassos de làtex de MATINER Natural-Descans estan fabricats amb làtex 100%, amb el millor làtex del mercat. Comptem, també, amb la nostra Línia Ecològica, on treballem làtex 100% natural i ecològic. Es tracta d'un làtex hipoalergènic i resistent als àcars de la pols, la floridura i altres bacteris de forma natural. Els matalassos de làtex orgànic, com el model Heveà, contenen més d'un 95% de làtex natural.

Els avantatges dels matalassos de làtex

Alleugen la pressió

Tenen gran elasticitat

Són transpirables

Són hipoalergènics

Són antibacterians

Són ecològics

Són fàcilment articulables

Són termoreguladors

A qui li pot convenir un matalàs de làtex?

Persones que dormen de costat

Els matalassos de làtex donen suport a la corba natural del cos i proporcionen un punt de pressió superior a la mitjana i alleugeriment del mal d'esquena.

Persones que pesen molt

Els matalassos de làtex (especialment els d'alta densitat) proporcionen un suport superior a persones que pesen més de 100 kg.

Persones que consumeixen productes ecològics

Els matalassos de làtex estan fets de saba d'arbre de cautxú 100% natural o gairebé 100% natural i són totalment biodegradables.

Persones amb al·lèrgies

Els matalassos de làtex són naturalment hipoalergènics i antimicrobians.

Persones que dormen acompanyades

Els matalassos de làtex absorbeixen el moviment, de manera que són ideals per a persones amb son lleuger i comparteixen llit amb algú que es mou molt, o una mascota.

Persones caloroses

Els matalassos de làtex són preferits els que tenen calor al llit, ja que són més frescos que altres matalassos d'escuma.

© MATINER és una marca d¡Espumalia, SL · Tots els drets reservats · 2024 · Avís legal · Política de privacitat