Matalàs de bressol de foam desenfundable amb funda impermeable

Matalàs de nadó disponible amb funda de plàstic, ideal perquè els més petits de la casa trobin en el seu llitet el suport i la fermesa necessàries des del primer dia.

Detalls
Propietats
Suavitat 50%
Fermesa 50%
Desenfundable
Fermesa
Barrera de líquids

Fitxa tècnica

Gamma: Estàndard

Material: Escuma

Nucli: Polifoam

Teixit:

Plàstic

Densitat: Estàndard

Alçada: Disponible en 10 cm

Amplada: Disponible en 58, 67 i 80 cm.

Llargada: Disponible en 118, 137 i 130 cm.

Hàbits de son:

Sensació tèrmica: Tant per fredolics com calorosos

Edat: Per a nadons

Sector: Llars d'infants i puericultura

Més informació

El matalàs de bressol de foam desenfundable és ideal per a nadons a partir de 3 mesos, ja que està disponible en mesures a partir de 118 cm de llarg, i permet un fàcil manteniment. Està disponible amb funda de plàstic, que aporta un plus de transpirabilitat i frescor als nadons que poden llevar-se mullats i suats. El foam ofereix la fermesa necessària per oferir suficients nivells de suport sense enfonsament adequats per als canvis de pes en poc temps que experimenten els benjamins de la casa.

Característiques

Matalàs amb nucli de polifoam.

Desenfundable amb cremallera.

Funda plàstic blanc (sense ftalats) .

Recomanacions

Tens un negoci (matalasseria, hotel, pis turístic, alberg, escola bressol...) i necessites més informació d'aquest producte o vols fer-ne una comanda?

A MATINER Natural-Descans som dissenyadors i fabricants de proximitat de matalassos d'altes prestacions per a matalasseries i empreses, amb els millors materials i sistemes de fabricació sostenibles i garantits. No requerim comanda mínima i oferim facilitats d'enviament.

Si ets un particular i estàs interessat en els nostres productes, pots demanar informació a alguna de les matalasseries que comercialitzen els nostres productes. A través del nostre web no venem a particulars.

Omple el següent formulari amb les teves dades i et contestarem el més aviat possible. També pots trucar-nos al 934 74 50 89

.
He llegit i accepto l'avís legal i la política de privacitat

© MATINER és una marca d¡Espumalia, SL · Tots els drets reservats · 2024 · Avís legal · Política de privacitat