Sensación Especialment per a fredolics

Els matalassos d'escuma i viscoelàstics de MATINER Natural-Descans estan indicats tant per a persones fredoliques com caloroses, en comptar amb teixits transpirables i frescos al tacte i estar fabricats amb tècniques que regulen la temperatura. No obstant això, moltes persones fredoliques valoraran especialment aquest tipus de matalassos perquè en adaptar-se a la forma del cos en contacte amb la calor corporal proporcionen calidesa, que ajuda a conciliar millor el son especialment a l'hivern.

Matalàs viscoelàstic Tibet (6 cm de visco)

Matalàs viscoelàstic còmode i pràctic, desenfundable amb cremallera, sense acolxar; acabat amb teixit 3D que aïlla de la calor a l’estiu.

Veure producte

Matalàs viscoelàstic Tibet (3 cm de visco)

Matalàs viscoelàstic còmode i pràctic, desenfundable amb cremallera, sense encoixinar, acabat amb teixit 3D que aïlla de la calor a l’estiu.

Veure producte

Matalàs viscoelàstic Visco TEN (2 cares) de densitat extra

Matalàs viscoelàstic amb nucli de polifoam Densitex®, de densitat extra suau, amb acolxat Strech TEN amb viscoelàstica en 2 cares (disponible també a una cara), per als que prefereixen matalassos ferms.

Veure producte

Matalàs viscoelàstic Visco TEN (1 cara)

Matalàs viscoelàstic amb nucli de polifoam Densitex®, de densitat extra, suau, amb acolxat Strech TEN amb viscoelàstica a 1 cara (disponible també a 2 cares), per als que prefereixen matalassos ferms.

Veure producte

© MATINER és una marca d¡Espumalia, SL · Tots els drets reservats · 2021 · Avís legal · Política de privacitat