Núcleo Polifoam DTX®

Els matalassos amb nucli de polifoam DTX® estan formats per blocs d'escuma de poliuretà d'alta densitat, de qualitat excepcional, de tacte suau, que proporcionen nivells excepcionals de descans i confort. Gràcies a la combinació amb altres blocs d'escumació i al procés de fabricació de MATINER Natural-Descans, aquests matalassos competeixen amb els de nucli de làtex en termes de comoditat.

Matalàs viscoelàstic Tibet (6 cm de visco)

Matalàs viscoelàstic còmode i pràctic, desenfundable amb cremallera, sense acolxar; acabat amb teixit 3D que aïlla de la calor a l’estiu.

Veure producte

Matalàs viscoelàstic Tibet (3 cm de visco)

Matalàs viscoelàstic còmode i pràctic, desenfundable amb cremallera, sense encoixinar, acabat amb teixit 3D que aïlla de la calor a l’estiu.

Veure producte

Matalàs viscoelàstic Visco TEN (2 cares) de densitat extra

Matalàs viscoelàstic amb nucli de polifoam Densitex®, de densitat extra suau, amb acolxat Strech TEN amb viscoelàstica en 2 cares (disponible també a una cara), per als que prefereixen matalassos ferms.

Veure producte

Matalàs viscoelàstic Visco TEN (1 cara)

Matalàs viscoelàstic amb nucli de polifoam Densitex®, de densitat extra, suau, amb acolxat Strech TEN amb viscoelàstica a 1 cara (disponible també a 2 cares), per als que prefereixen matalassos ferms.

Veure producte

© MATINER és una marca d¡Espumalia, SL · Tots els drets reservats · 2021 · Avís legal · Política de privacitat